Over Ons

Mind, Body and Soul is opgericht in 2005. De maatschappij verandert en de beroepsgroepen die met agressief gedrag te maken krijgen worden steeds diverser. Wij besloten vanuit onze kennis en ervaring trainingen te ontwikkelen die in deze behoefte konden voorzien. Trainingen om mensen weerbaarder te maken. Fysiek en daardoor ook mentaal, waardoor zij meer zelfvertrouwen krijgen en dit ook uitstralen.
Mind, Body and Soul biedt trainingen voor mensen in organisaties. Als individu, als team en als organisatie. Mind, Body and Soul gaat altijd eerst met u in gesprek over wat u precies zoekt en vervolgens maken wij een prima match tussen uw vraag en ons aanbod.
De directie bestaat uit Jaques van den Berg en Harriot Plasmeijer. Zij hebben hun sporen verdiend bij de politie, waar zij beiden als docent Integrale beroepsvaardigheden hebben gewerkt. Samen staan zij garant voor een inspirerende en enthousiaste werkwijze.

Jaques:
Jaques is de oprichter van Mind, Body and Soul, directeur en trainer. Hij heeft jarenlange ervaring binnen de politieorganisatie, zowel operationeel als in de functie van docent integrale beroepsvaardigheden. Behalve de fysieke trainingen geeft hij ook trainingen in procedures, weerbaarheid, bejegening, agressietraining en groepsdynamica. Jaques beoefent in zijn vrije tijd diverse sporten waaronder Jiu jitsu.

Zijn motto is:
Geweld daar vraag je niet om dat overkomt je. Wees hier op bedacht!!!!

Harriot:
Harriot is oprichter van Mind, Body and Soul, directeur en trainer. Zij heeft jarenlange ervaring binnen de politieorganisatie, zowel operationeel als in de functie van docent integrale beroepsvaardigheden. Behalve de vaardigheden die nodig zijn bij werken binnen een politie organisatie, houdt zij zich ook bezig met de gezondheid en fitheid van de medewerkers, bejegening, weerbaarheid, stressmanagement, agressietraining en groepsdynamica. Voor het landelijk examenbureau RTGB is Harriot gecertificeerd toetser en neemt zij examens af voor alle categorieën boa’s.
Harriot beoefent in haar vrije tijd verschillende sporten.

Haar motto is:
“Je bent niet alleen op de wereld voor jezelf, je bent er ook om iets voor een ander te betekenen.”